De kleur van het jaar 2021 (Levis) : de moed om verandering te omarmen

Tijden veranderen en de wereld lijkt onstabiel te zijn.

Het vergt moed om verandering te aanvaarden en onze thuis kan een stevige basis vormen waarop we onze creativiteit kunnen uiten.

De mens her-evalueert wat hij echt belangrijk vindt, hij put troost uit de stabiliteit van de simpele dingen: de veerkracht van de natuur.

Natuurlijke kleuren creëren een warm en neutraal canvas die ons de ruimte geven om creatief te zijn met complementaire kleuren.

De Levis Kleur van het Jaar 2021 is Brave Ground, een warme, natuurlijke en neutrale kleur. Het is ook een veelzijdige tint die andere kleuren mooi doet uitkomen.

 

De kleurspecialisten van Levis hebben 4 gebruiksvriendelijke kleurpaletten samengesteld rond de Kleur van het Jaar.

 1. Het ‘Expressive’ palet

  Roze-en roodtinten vormen een prachtig geheel en in combinatie met de warme basistint Brave Ground geeft het energie en vitaliteit aan je interieur. Rijk maar niet overladen. Kleuren die ruimte geven voor grafisch design

     

 2. Het ‘Trust’ palet

  Klei, turf, krijt, leem,… zachte, neurtrale grijse en bruine tinten. Deze aardtinten zijn in perfecte harmonie met Brave Ground en stralen rust en gezelligheid uit.

  Kleuren die perfect samengaan met natuurlijke materialen zoals hout, koper en keramiek. Kleuren die intimiteit geven aan een hedendaags interieur.

 3. Het ‘Timeless” palet

  Tinten van oker en geel in combinatie met het zachte neutraal van Brave Ground creëren een klassiek hedendaagse achtergrond waar oud en nieuw elkaar omarmen. Tijdlose kleuren die je kamer tot leven brengen.

   

 4. Het ‘Earth’ palet

  De zee, de hemel, het gras en de bomen … het buiten binnen brengen. De diepblauwe en groene tinten in combinatie met Brave Ground: authentieke kleuren die een natuurlijke eenheid vormen.

Voor meer inspiratie en ideeën om de Kleur van het jaar te gebruiken: ga eens langs of maak een afspraak bij je lokale deco-specialist (klik hier) of bezoek op instagram #leviscolouroftheyear #braveground of de website https://www.levis.info/nl/kleurinspiratie/alles-wat-je-moet-weten-over-de-levis-kleur-van-het-jaar-2021

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.