De Levis Kleur van het Jaar 2022 is …

Bright SkiesTM is een open kleur die bol staat van de mogelijkheden en zo ook vlot combineert met een palet van al even opgewekte frisse en rozige tinten: de Levis Ambiance Trend Collection 2022.

 

 

 We beseften dat de dingen die echt belangrijk waren, gek genoeg, al altijd onder onze neus lagen: vrienden, familie, onze thuis en leefwereld. Met een enthousiasme dat te lang op slot zat, willen we nu van al dat moois genieten en met onze dierbaren naar buiten trekken. We gaan de toekomst positief tegemoet en laten ons daarbij vergezellen door een wolkje geluk en positiviteit met de naam Bright SkiesTM.

 

 

Bright SkiesTM is een fris en open, luchtig lichtblauw dat zacht is voor het gemoed. We willen een Leven 2.0 met het heruitvinden van onze woning als multifunctionele plek.

De Kleur van het Jaar is dan ook een happy-go-lucky kleur. We dompelen onze huizen onder in al die vrije vrolijkheid en grenzen kamers af met happy & easy colour blocking dankzij de Levis Ambiance Trend Collection 2022.

 

 

 

Naast de Kleur van het Jaar lanceert Levis ook een palet van complementaire kleuren die Bright SkiesTM in al zijn goede bedoelingen ondersteunt. Ook dit jaar is dat opnieuw een gebruiksvriendelijke verzameling kleuren geworden die makkelijk onderling combineren en die in de mix met Bright SkiesTM een eigen sfeer oproepen.

De warme roze en oranje tinten van de Levis Ambiance Trend Collection 2022 doorbreken de sleur van het alledaagse.
Gecombineerd met de zachte, luchtige tinten uit het palet krijg je een fris en rustgevend resultaat. In tandem met de Levis Kleur van het Jaar 2022 is de Trend Collection een opkikker voor zowel minimalistische als klassiekere interieurs.

 

.               

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.