B3

Duurzame producten

Duurzaam wonen

Duurzaamheid … een veel gebruikt begrip. Maar wat betekent het eigenlijk?

De Verenigde Naties hebben in hun rapport “Our Common Future” duidelijk geformuleerd:

Duurzame ontwikkeling is de ontwikkeling die aansluit op de behoeften van het heden zonder het vermogen van de toekomstige generaties om in hun eigen behoeften te voorzien in gevaar te brengen.”

Een hele mond vol. Eigenlijk komt het erop neer dat we zorgen dat we zo met onze aarde omgaan dat deze onze kinderen en de generaties daarna in hun behoeften kunnen voorzien.

Duurzaamheid wordt ook omschreven aan de hand van de 3 P’s : People, Planet en Profit. Bij duurzaamheid gaat er om dat mens, milieu en economie met elkaar in evenwicht zijn.

Natuurlijk zetten wij ons ook in voor duurzame producten. Bij ons ligt de nadruk op duurzaam wonen. Want ook in huis kun je al veel doen om iets duurzamer te leven.

En omdat wij zulke mooie producten aanbieden, voelen wij ons ook verantwoordelijk voor het milieu-effect dat die tijdens hun levensduur hebben.

In deze rubriek belichten we milieuvriendelijke en duurzame producten. Dat wil zeggen: producten die zowel in het productieproces, het gebruik, als in de afvalfase geen schade toebrengen aan de leefomgeving.

Kiezen voor duurzame producten betekent dus ook kiezen voor kwaliteit.

 Gelukkig worden duurzame producten steeds meer gevraagd. Mensen waarderen het als een product een goed verhaal heeft.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.