Sinds 1973 is het delen van advies,
ervaring en vakmanschap onze passie.


Torhoutsesteenweg 67
8400 – Oostende
Phone: T. 059 80 12 74
Email: info@dekotap.be 

Color Logotagline 6

Met onze kennis van de materialen en de mogelijkheden, helpen wij u met “Decoreren is combineren”. Als vakmensen met een passie (trots maar bescheiden) voeren wij dan ook alle werken onder 1 dak uit.

Philip En Karin Mares Vergeylen 400x427
Signature 1

GOESTING

… OM TE DECOREREN
EN TE COMBINEREN?

I am raw html block.
Click edit button to change this html

Je huis decoreren is een belangrijk ‘project’. Je hebt vragen (technisch en creatief), je hebt twijfels maar je hebt ook verlangens. Het klinkt misschien cliché maar alles begint met een goed gesprek. We willen je begrijpen, weten wat je wilt. Heb je al mooie ideeën gezien? Zoek je nog ideeën voor een specifieke situatie? Het is belangrijk om zoveel mogelijk visueel en empathisch materiaal te verzamelen. Neem foto’s van je huidige situatie, scheur inspirerende foto’s uit tijdschriften, selecteer ideeën van Pinterest … Dit dossier zal je leidraad zijn en is voor ons van onschatbare waarde. Zo kunnen wij je perfect aanvoelen en proactief, vanuit onze ervaring je de nodige inspiratie en gepaste adviezen geven.

DECORATING IS NOT A LOOK,
IT’S A POINT OF VIEW

Welkom in de wereld van decoreren en combineren. Heb je plannen?Wil je met ons samenwerken? Wij staan je graag met raad en daad bij.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.