B3

Over ons

Severine Dewulf – Styliste bij Tintto

Severine houdt van een creatief en licht interieur. Naast interieur heeft ze een passie voor fotografie. Regelmatig is ze druk bezig in huis om iets nieuws te creëren en te fotograferen. Ze maakte al heel wat projecten in huis zelf. Wat ze maakt moet natuurlijk mooi zijn, maar ook praktisch. Tijdens dit proces is het vaak een chaos in huis, maar dat heeft ze er graag voor over om iets eigens te creëren.

Voor meer info :

Pierre Vandenbroucke
Rozendreef 24
8550 Zwevegem
Gsm: +32 (0) 471 29 28 70

Tintto is een vereniging van 28 zelfstandige decoratiezaken die zijn leden ondersteunt in de zoektocht naar een ‘futureproof’ retailconcept.

Wie naar een  winkel stapt, is zeker van kwaliteit, de begeleiding en het advies van een zelfstandige deco-specialist met oog voor het totaalplaatje.

De decoratiezaak van de toekomst is een BELEVINGSwinkel waar je ondergedompeld wordt in diverse interieursferen. Zo biedt hij je INSPIRATIE en heel veel ideeën, maar met dat verschil dat de Tintto-interieurspecialist jou niet alleen wegwijs maakt in de verschillende mogelijkheden, maar je ook begeleidt in jouw keuzes: dus weg keuzestress. Hij geeft aan wat bij elkaar past, wat leuk combineert, zodat jij op je beide oren kan slapen.

 

Decoreren is combineren

De winkel met het decoreren is combineren – label wil je helpen om het bos door te bomen te zien. Hier en daar heb je iets moois gezien : een tapijt, een gordijn, een behang, een kleur, … maar om TOT een totaalplaatje te komen heb je de MENSELIJKE en EMPATHISCHE begeleiding en de DECO-ERVARING nodig van een deco-specialist.

 

Uw huis is uw ik

De winkel met het -label neemt de tijd om naar je te luisteren en de juiste vragen te stellen. Samen vertaalt hij JOUW persoonlijkheid in JOUW interieur.

Ambachtelijk vakmanschap met oog voor detail en afwerking.

DECORATIE BELEEFD EN GEDEELD MET EEN EXPERT DIE HET PERSOONLIJK CONTACT BELANGRIJK VINDT

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.