VLOEREN IN TOPVORM: een entreemat … ‘een goede binnenkomer

VLOEREN IN TOPVORM: een entreemat … ‘een goede binnenkomer

 

De meeste vervuiling op je vloer wordt door de voeten van buiten mee naar binnen gebracht. (Of door karretjes, …)

Je kan dus maar beter preventief handelen om je vloer te beschermen. Dit bespaart je tijd èn geld op de schoonmaak ervan en verlengt tevens de levensduur van de vloerbekleding.

Je deco-specialist helpt je graag bij de zoektocht naar de juiste kwaliteit in de vele soorten entreematten. Bovendien kijkt hij ook naar de decoratieve uitstraling van de schoonloopzone want een mat hoeft niet altijd saai te zijn.

 

 

 

Een juiste entreezone of schoonloopzone is dus sterk aanbevolen. Een aangepaste schoonloopzone kan de vervuiling van de vloer met wel 70 % terugschroeven.
Bovendien is een goed ontworpen schoonloopzone zeer effectief om krassen in je vloer te vermijden.

 

Enkele tips…

  1. Een schoonloopsysteem begint buiten en eindigt binnen:

* een buitenmat is de eerste verdedigingslinie tegen  grofvuil. De mat schraapt het vuil van de schoenzolen voor ze de drempel overgaan.

* bij binnenkomst is de taak van de mat het fijne vuil en het vocht te verwijderen.

  1. We raden inkommatten aan van minimaal 2 stappen. Een kwalitatieve mat (vb. Coral) kan zelfs tot 95 % van het vuil stoppen binnen de 6 stappen
  2. Een schoonloopmat houdt het vuil ook vast. Natuurlijk reinig je best de entreezone regelmatig. En een kwalitatief goede maat laat het vuil ook gemakkelijk los als ze gestofzuigd wordt.
  3. Vervang zo nodig de entreemat.
  4. Plaats geen matten met een rubber of latex rug aangezien deze permanente vlekken kunnen achterlaten.

 

 

Waar design functionaliteit ontmoet

Een bewezen effectieve mat met een luxe uitstraling, zonder dat dit ten koste gaat van de functionaliteit? Het kan.

Entreematten hoeven niet altijd beige of grijs te zijn. Zo bieden de Coral collecties je de laatste design- en kleurentrends die uitstekend passen bij zowel textiele als vlakke vloerbedekkingen. Meer zelfs, je kunt je schoonloopzone zelf creëren. Personaliseer je entree door je eigen logo, slogan, … erin te verwerken. Of kies een kleur die helemaal past bij je eigen huisstijl.

Entreematten zijn beschikbaar zowel als mat (diverse afmetingen) maar ook op banen (diverse breedtes en op de gewenste lengte) en zelfs in tegelvorm zodat je je eigen, uniek inkomsysteem kan creëren.

 

VRAAG RAAD AAN JE DECORATIESPECIALIST IN JE STREEK DOOR HIER TE KLIKKEN : hij zal je verder begeleiden bij het kiezen van een geschikte mat want de effectiviteit van een mat hangt niet alleen af van de toepassing maar wordt ook mede bepaald door de gebruikte garens en de productiemethode.

Deze blog is mede mogelijk gemaakt dankzij de medewerking van Forbo Flooring

www.decorereniscombineren.be

 

GERELATEERD

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.