« EMBOSSED IN REGISTER » : VOOR EEN LEVENSECHTE LOOK&FEEL VAN JE VINYLVLOER

Dankzij de techniek van « Embossed in register » wordt het gevoel van echt hout precies nagebootst en zorgt het voor een authentieke en natuurgetrouwe uitstraling van je vloer. Zo lijkt je PVC-vloer Moduleo Layred steeds meer op houten vloeren. Je kan de knoesten en de houtnerven niet alleen ZIEN maar nu ook VOELEN.      

 

 

 

Heel simpel : het “embossing-proces” is een reliëfdruksysteem waarbij tijdens de productie aan de toplaag van de vinylvloer een bepaalde structuur wordt gegeven en waardoor de houtstructuur wordt gesimuleerd.

“Embossed in register” gaat nog een stap verder.

Deze technologie zorgt ervoor dat de textuur perfect synchroon loopt met het dessin. Elk detail komt tot leven en je bereikt een uitzonderlijke en realistische 3-dimensionale uitstraling. De perfecte match tussen de “embossing” en de tekening resulteert bovendien in een natuurgetrouwe weergave van de kleuren van het oorspronkelijk materiaal. Tenslotte geeft een dubbele laklaag het oppervlak een mooie matte uitstraling.

Deze hoogtechnologische reliëfstructuur vereist zoveel precisie dat niet ze niet op alle dessins kan toegepast worden. De Moduleo Layred-collectie heeft een strenge selectie gemaakt van dessins die hiervoor in aanmerking komen.

Kortom: een vloer die je alleen ten volle kan waarderen als je hem ziet EN voelt. Bezoek je deco-specialist in je buurt (klik hier) of maak een afspraak: hij zal je met plezier deze selectie  tonen en een staal bezorgen.

 

Layred is de engineered vinyl floorcollectie van Moduleo : een authentiek Belgische kwaliteit die volledig ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd wordt in de milieuvriendelijke productievestiging in Avelgem, België

Moduleo-vloeren bevatten tot 50 % gerecycleerd materiaal van geverifieerde oorsprong en zijn zelf volledig recycleerbaar. Door de productie zo dicht mogelijk bij onze klanten te brengen, wordt de impact die het transport heeft op het milieu, geminimaliseerd

www.moduleo.com

       

GERELATEERD

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.